نماد سایت دریای شرق

خوراک دال عدس خوراک جنوبی مناسب فصل زمستان !!

خوراک دال عدس :

طرز تهیه خوراک دال عدس :

یه خوراک آسون برای شبهای زمستونی!

دال عدس رو جنوبی‌های عزیز خیلی خوشمزه درست میکنن، با پیاز داغ و زردچوبه و ادویه‌های تند و فلفلی که واقعا تو زمستون میچسبه… حالا خواستم یه مدل دیگه از خوراک رو برای زمستون با هم درست کنیم.

مواد لازم:

دال عدس را یکی دو ساعت با مقداری آب بخیسانید سپس آبکش کنید.

در قابلمه مقداری کره یا روغن بریزید، پیاز و تره‌فرنگی را تفت دهید تا نرم شود، برگ‌بو، سیر، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید. چنانچه از رب استفاده می‌کنید در این مرحله را رب را به همراه سبزیجات تفت دهید. دال عدس آبکش شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس پوره گوجه فرنگی و عصاره مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا دال عدس کاملا پخته و خوراک جا بیفتد. سپس با مقداری نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل