نماد سایت دریای شرق

ماهی با طعم کره و لیمو – طبخ ماهی به روش فرانسوی + نکات کلیدی

ماهی با طعم کره و لیمو:

طرز تهیه ماهی با طعم کره و لیمو:

این روش فرانسوی سرخ کردن ماهی برای انواع ماهی کاربرد داره و خیلی راحت و خوشمزه می‌تونه تبدیل به ماهی پلوی شب عید بشه!

برای تهیه این ماهی بهتر است فیله ماهی بدون استخوان استفاده کنید اما ماهی‌هایی که کوچکتر قطعه بندی شده‌اند نیز به همین روش آماده می‌شوند‌.

مواد مورد نیاز:

قطعات ماهی را با نمک و فلفل به خوبی مزه‌دار کنید. و سپس هر قطعه را در آرد بغلتانید تا با لایه نازکی از آرد پوشیده شوند.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، ۲ قاشق کره و ۲ قاشق روغن داخل آن ریخته و صبر کنید روغن گرم شود ، سیر را داخل تابه قرار دهید، سپس ماهی را از سمت گوشت آن داخل تابه قرار دهید تا با حرارت ملایم به آرامی سرخ و طلایی شود. سپس آن را برگردانید تا از سمت پوست آن نیز طلایی شود.

ماهی را از تابه خارج، ۲ قاشق باقیمانده از کره، آب لیموترش و جعفری خرد شده و کاپریس را به همان تابه اضافه کنید و یک دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود سپس ماهی سرخ شده را داخل تابه برگردانید و به سس آغشته کنید.

این ماهی را میتوانید در کنار سبزی پلو یا سیب زمینی و سبزیجات طبخ شده سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل