نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شوربای شکمبه ( شکمبه چوربا ) غذای محبوب ترکی و بلغاری

طرز تهیه شوربای شکمبه:

طرز تهیه شوربای شکمبه :

اگه فکر میکنین فقط ما ایرانیا سیرابی میخوریم سخت در اشتباهید!

شِکِمبه چوربا، یا همون شوربای شکمبه(سیرابی)، یه روش تهیه یه غذای گرم و خوش طعمه که میان بلغار‌ها، ترکها و بسیاری از مناطق اطراف به روشی تقریبا مشابه تهیه می‌شود.

بریم ببینیم شوربای شکمبه بلغاری چطوریه!؟

مواد لازم:

مواد لازم برای سس سرو:

طرز تهیه شوربای شکمبه:

سیراب شیردان تمیز شده را در قابلمه با مقداری آب سرد روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش آمده و حدود ۵ دقیقه بجوشد. سیراب شیردان را از آب خارج و آب را دور بریزید و سپس به همراه مقداری آب تازه و یک عدد پیاز درسته بگذارید بپزید.

پس از اینکه سیرابی نرم شد، آن را از آب خارج کنید و روی تخته کار قرار دهید و با چاقو به قطعات کوچکتر خرد کنید.

در قابلمه دیگری کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد رنگ بگیرد و طلایی شود. سپس پودر پاپریکا و مقداری از مایعات پخت سیرابی را به قابلمه اضافه کنید و مرتب هم بزتید تا آرد گلوله نشود. وقتی مواد به جوش آمد سیرابی خرد شده ، شیر و مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شوربا جا بیفتد.

برای تهیه سس سرو، سیر و سرکه را با هم مخلوط کنید.

شوربا را در ظرف سرو بکشید و مقداری از سس روی آن‌بریزید و به همراه نان سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل