سس مارینارای ایتالیایی:
طرز تهیه سس مارینارای ایتالیایی:
سس مارینارای ایتالیایی، سسی که همهجا به درد میخوره، از روی پیتزا و توی پاستا و لازانیا تا برای سرو آرانچینی و …
مواد لازم:
- گوجهفرنگی رسیده و پوست گرفته ۸ عدد
- روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری
- پیاز ۱ عدد کوچک
- سیر ۳-۴ حبه
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- پودر اوریگانو یا آویشن ۱ قاشق چایخوری
- برگ بو ۱ عدد
- ریحان تازه ۴ شاخه
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- سرکه ۱ قاشق چایخوری
پوست گوجه فرنگی را بگیرید و داخل غذاساز پوره کنید.
پیاز و سیر را به صورت کاملا ریز خرد کنید. قابلمه کوچکی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود؛ سیر و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود، سپس پوره گوجهفرنگی را به همراه برگ بو ، شکر ، سرکه ، مقداری نمک و فلفل مزهدار کنید. انتهای شاخههای ریحان را با نخ به هم ببندید و داخل سس بگذارید و اجازه دهید سس به آرامی جوشیده و کاملا غلیظ شود. در طی این مدت گاهی سس را هم بزنید تا ته نگیرد.
پس از پخت دسته ریحان و برگ بو را از سس خارج و اجازه دهید سس خنک شود. سپس در ظرفی درب دار در یخچال نگهداری کنید.