نماد سایت دریای شرق

پای بهاره ایتالیایی خوراک محبوب و آسان ایتالیایی مخصوص عید پاک و بهار

پای بهاره ایتالیایی:

طرز تهیه پای بهاره ایتالیایی :

پاسکوآلینا تورتا، یه خوراکی محبوب ایتالیایی هست که ویژه جشن عید پاک و بهاره… ترکیبی از پنیر ریکوتا و اسفناج و تخم‌مرغ که در بین دو لایه خمیر طبخ میشه و یه غذای خوشمزه است.

می‌تونین برای راحتی کار از خمیر هزار‌لای آماده هم استفاده کنید، اما دستور خمیر کلاسیک رو هم براتون میذارم.

در ضمن ما پنیر ریکوتا نداریم تو ایران و میتونین انواع پنیر نرم مثل لبنه، پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه رو جایگزین کنین.

به جای پنیر پارمسان هم می‌تونین از هر پنیر خوش‌طعم دیگه‌ای که در اختیار دارید استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

مواد لازم برای تهیه مواد میانی:

طرز تهیه پای بهاره ایتالیایی :

آرد، آب، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت یک ساعت استراحت دهید.

برای مواد میانی، پیاز را در تابه‌ای تفت دهید تا نرم شود‌ اسفناج خرد شده را اضافه و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.

پنیر خامه‌ای را با همزن نرم کنید، پنیر پارمیزان، آویشن، فلفل سیاه و سه عدد از تخم‌مرغها را با پنیر مخلوط کنید. سپس اسفناج خنک شده را اضافه و مخلوط کنید.

خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲ قسمت از خمیر را جداگانه با وردنه نازک باز کنید، به اندازه‌ای که کف و دیواره‌های قالبی به قطر ۲۳ سانتی‌متر را بپوشاند و لایه اول خمیر را به قالب انتقال دهید و روی آن را روغن بمالید و لایه دوم را روی آن قرار دهید.

داخل خمیر را با مخلوط اسفناج پر کنید و روی آن را صاف کنید. سپس با کمک قاشق در چهار طرف مایه اسفناج حفره گودی درست کنید و تخم‌مرغ‌های باقی‌مانده را درون هر یک از حفره‌ها بشکنید.

۱/۳ باقیمانده خمیر را با وردنه باز کنید، روی مواد را با آن بپوشانید و لبه‌های خمیر زیرین را به روی پای تا بزنید و بهم بچسبانید و با چنگال روی خمیر رویی حفره‌هایی ایجاد کنید. روی خمیر را با برس روغن (ترجیحا روغن زیتون) بمالید.

پای را در طبقه وسط فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که روی خمیر طلایی شود بپزید.

خروج از نسخه موبایل