نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چیلبر ترکی – صبحانه ی مورد علاقه ی شاه عثمانی !!

طرز تهیه چیلبر ترکی:

طرز تهیه چیلبر ترکی:

کیا عاشق نیمرو و تخم‌مرغن؟ چیلبِر ترکی درست کنیم؟
این غذا به عنوان صبحانه، ناهار و شام مورد علاقه سلاطین عثمانی ذکر شده ، اما در کشورهایی مثل بوسنی ، هرزگوین و صبرستان هم با نام چیلبور شناخته میشه! یعنی نیمرو با سس ماست!

خوب برای تهیه چیلبِر، میتونین از دو روش پخت تخم مرغ استفاده کنین، یکیش نیمروی معمولی خودمونه، روش دوم پوشه کردن تخم مرغ(پخت تخم مرغ بدون پوست در آب) هست.

مواد لازم برای سس ماست :

مواد لازم برای سس فلفل برای هر نفر:

پوشه تخم مرغ :

طرز تهیه چیلبر ترکی :

برای تهیه سس ماست :

ماست ، سیر و شوید را با هم مخلوط کنید و بگذارید در یخچال حداقل یک ساعت بماند تا طعم ‌ها به خورد هم بروند.

برای تهیه سس فلفل:

کره را روی حرارت کم ذوب کنید، پودر فلفل پاپریکا و فلفل قرمز تند را اضافه کنید و چند ثانیه صبر کنید و از روی حرارت بردارید.

برای تخم‌مرغ پوشه:

تخم‌مرغ را در کاسه کوچکی بشکنید.

قابلمه کوچکی را تا نیمه از آب پر کنید . نمک و سرکه را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. شعله زیر قابلمه را خاموش کنید.
تخم مرغ را به آرامی درون آب جوش رها کنید و درب قابلمه را بگذارید و حدود یکی دو دقیقه صبر کنید یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ ببندد و زرده در میانه آن شل و روان باقی بماند.

به وسیله کفگیر سوراخ دار تخم مرغ را از اب جوش خارج کنید.

در ظرف سرو، سس ماست را کف ظرف بریزید، تخم مرغ پوشه را روی آن قرار دهید، سس فلفل را روی آن بریزید. در صورت تمایل مقداری نمک و فلفل و سبزیجات خرد شده برای تزیین روی چیلبر بپاشید و به همراه نان سرو کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل