نماد سایت دریای شرق

سس مارینارای ایتالیایی طرز تهیه به روش اصیل و طعم عالی

سس مارینارای ایتالیایی:

طرز تهیه سس مارینارای ایتالیایی:


سس مارینارای ایتالیایی، سسی که همه‌جا به درد میخوره، از روی پیتزا و توی پاستا و لازانیا تا برای سرو آرانچینی و …

مواد لازم:

پوست گوجه فرنگی  را بگیرید و داخل غذاساز پوره کنید.

پیاز و سیر را به صورت کاملا ریز خرد کنید. قابلمه کوچکی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود؛ سیر و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود، سپس پوره گوجه‌فرنگی را به همراه برگ بو ، شکر ، سرکه ، مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید. انتهای شاخه‌های ریحان را با نخ به هم ببندید و داخل سس بگذارید و اجازه دهید سس به آرامی جوشیده و کاملا غلیظ شود. در طی این مدت گاهی سس را هم بزنید تا ته نگیرد.

پس از پخت دسته ریحان و برگ بو را از سس خارج و اجازه دهید سس خنک شود. سپس در ظرفی درب دار در یخچال نگه‌داری کنید.

خروج از نسخه موبایل