نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی سکه ای با روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه شیرینی سکه ای:

طرز تهیه شیرینی سکه ای :

خوب قبلا هم بهتون یه دستور یاد داده بودم شیرینی‌های شبیه به این رو… خوبی این شیرینی‌ها اینه که کافیه خمیر شیرینی رو به شکل استوانه فرم بدید و بعد با چاقو یک اندازه برش بزنید د دیگه نیازی به قالب و کاتر ندارید.

از هر نوع مغز آجیل می‌تونین استفاده کنید در این شیرینی، بادام زمینی، بادام درختی، گردو، کنجدو… حتی میتونین از خشکبارهای خرد شده مثل قیسی و انجیر و چیپس خرما استفاده کنید.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه شیرینی سکه ای :

آجیل یا خشکبار را به صورت قطعات ریز خرد کنید.

کره، پودرقند و وانیل یا هل را با دور بالای همزن برقی بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کنید و وقتی خمیر منسجم شد، آجیل یا خشکبار را اضافه کنید.

خمیر را به صورت استوانه به قطر ۳ الی ۴ سانتیمتر فرم دهید و داخل سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر شیرینی را به صورت حلقه‌هایی به قطر نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله روی سینی که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده‌اید، بچینید و حدود ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های آن رنگ بگیرد.

پس از خنک شدن کامل میتوانید شیرینی‌ها را با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

خروج از نسخه موبایل