طرز تهیه کوکی کنافه:
طرز تهیه کوکی کنافه :
یه شیرینی آسون و تنبلانه با رشتههای آماده کادایف….
نیازی به فر ندارید، رشتههای برشته هم حس خوبی زیر دندون دارن!
میتونین این شیرینی رو به صورت گرد و کوکی مانند فرم بدین یا اینکه تو یه قالب ۲۰×۲۰ فشرده کنید و بعد از خنک شدن به صورت اسلایس برش بزنید.
مواد لازم:
- رشته کادایف ۲۵۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- شکلات ذوب شده حدود ۲۰۰ گرم
- خلال بادام خرد شده ۱/۴ پیمانه
- پودر پسته مقداری برای تزیین
- شکلات ذوب شده برای تزیین
طرز تهیه کوکی کنافه :
رشته کادایف و کره را در تابه بریزید و تفت دهید تا رشتهها طلایی شوند. سپس از تابه خارج و در کاسهای بریزید و صبر کنید کمی خنک شوند. سپس پودر بادام و شکلات ذوب شده را به تدریج اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید تا به شکلات آغشته شوند.
داخل سینی کاغذ روغنی بیاندازید. بوسیله قاشق (اسکوپ بستنی بهترین گزینه است) مقداری از مخلوط بردارید و به شکل دایره روی کاغذ قرار دهید و با ته لیوان کمی روی ان را فشار دهید تا پهن شود.
سینی را داخل یخچال بگدارید تا شکلات ببندد.
روی کوکیها مجددا را با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزیین کنید.
یا این مقدار مواد حدود ۶۰۰ گرم کوکی خواهید داشت که البته تعداش هم به سایزی که کوکیها رو درست میکنید بستگی داره!