نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیراشکی اوکراینی بدون گوشت و مرغ با طعم بی نظیر !!

طرز تهیه پیراشکی اوکراینی:

طرز تهیه پیراشکی اوکراینی:

پیراشکی گوشت و مرغ وطعم پیتزایی زیاد دیدیم… اما این یه پیراشکی به سبک سنتی اوکراینی که داخلش با تخم مرغ آبپز، برنج و پیازچه و سبزیجات پر میشه و نیازی به سرخ کردن نداره و توی فر طبخ میشه!

از همه مهم‌تر اینکه یه وعده غذایی خوب و خوشمزه است با قیمت مناسب که بچه ها عاشقش میشن!

اگه دوست داشتین میتونین کمی پنیر خرد یا رنده شده هم به مخلوط میانی اضافه کنید.

مواد لازم:

مواد لازم برای داخل خمیر:

رومال:

طرز تهیه خمیر پیراشکی اوکراینی :

شیر ولرم، شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید تا ده دقیقه بماند و مخمر فعال شود (وقتی روی سطح مایع حالت کف مانند ایجاد شود نشانه سالم بودن مخمر و فعال شدن آن است)

نمک و کره را اضافه کنید و سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

خمیر را خوب ورز دهید و سپس روی ان را با دستمال نخی مرطوب یا سلفون بپوشانید و بگدارید حدود دو ساعت در دمای محیط بماند و حجم آن دو برابر شود.

پس از پایان مدت استراحت، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و کمی دیگر ورز دهید سپس به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت گرد باز کنید و مقداری از مواد میانی وسط آن قرار دهید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و داخل سینی فر بچینید. روی سینی را با سلفون یا دستمال نخی مرطوب بپوشانید و اجازه دهید پیراشکی های اماده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند.

در این مدت فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و روی پیراشکی ‌ها را با قلمو مخلوط زرده بمالید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند.

مواد میانی:

تخم مرغ ها درشت رنده کنید و با سبزیجات و بقیه مواد مخلوط و سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید.

خروج از نسخه موبایل