نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ماهی یونانی با روش آسان و سریع و طعم بی نظیر !

طرز تهیه ماهی یونانی:

طرز تهیه ماهی یونانی:

ما شمالی‌ها یه سس یا بهتر بگم یه خورش گیاهی خوشمزه داریم که معمولا در کنار ماهی دودی، ماهی شور یا ماهی سرخ شده سرو می‌کنیمش. ترکیبی از سیر تفت داده در روغن، پوره گوجه فرنگی، نمک ، فلفل و زردچوبه و تخم مرغ همزده که بهش میگیم “پامادور خورش” یعنی خورش گوجه‌فرنگی…

ترکیب سیر و گوجه فرنگی ترکیبی بوده که همیشه در کنار ماهی مزه‌ای خوش‌طعم به وجود میاورده… الان میریم یونان تا ببینیم اونا با ترکیب گوجه‌فرنگی و ماهی چه می‌کنن؟!

این ماهی میتونه بعد از سرخ شدن مجددا در اواخر طبخ سس به آن اضافه بشن یا اینکه سس را جداگانه در کنار ماهی سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه ماهی یونانی:

قطعات ماهی را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید. در تابه مقداری روغن بریزید . ماهی‌ها را در آن سرخ کنید و آماده کنار بگذارید.

در همان تابه پیاز را تفت دهید تا نرم شود، سیر و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ بیاندازد.( در تابه ماهی این کار انجام میشود تا عصاره ماهی در سس نیز وجود داشته باشد)

گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را با هم پوره کنید و به تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش بیاید سپس حدود ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید. آویشن، آب لیموترش و کاپریس یا زیتون خرد شده را اضافه کنید. سپس سس را با مقداری نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و شکر مزه‌دارکنید.

اجازه دهید سس جابیفتد.به دلخواه میتوانید قطعات ماهی را در این سس بچینید تا ۵ الی ده دقیقه به همراه سس مزه‌دار شود یا اینکه سس تهیه شده را در کنار ماهی سرو کنید.

روی سس جعفری خرد شده بپاشید و آن را سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل