نماد سایت دریای شرق

پاستا با سس بادمجان – طرز تهیه یه سس گیاهی خوشمزه برای پاستا دوستا !

پاستا با سس بادمجان :

طرز تهیه پاستا با سس بادمجان :

یه سس گیاهی خوشمزه، برای پاستا دوستا…

مواد لازم:

طرز تهیه پاستا با سس بادمجان :

با دمجانها را به صورت مکعبی خرد کنید و روی آن مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس با مقداری آب سرد بشویید و درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

در این مدت قابلمه‌ نسبتا بزرگ را تا نیمه از آب پر کنید، یک قاشق سوپخوری نمک بریزید و پاستا را در آن بپزید تا نرم شود. سپس حدود یک لیوان از آب پاستا را برای تهیه سس کنار بگذارید و پاستا را آبکش کنید.

در همین حین درون تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. بادمجان و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بادمجان طلایی شود. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ بیاندازد.

نیمی از گوجه‌ها را پوره کنید و بقیه را پوست بگیرید و به صورت درشت خرد کنید. سپس به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. در صورت تمایل مقداری ادویه ایتالیایی و یا فلفل سیاه به سس مزه دار کنید.

پاستا را به سس اضافه و مقداری از آب پاستا را به آن اضافه و خوب زیر و رو کنید تا پاستا به سس آغشته و گرم شود.

آب پاستا و پاستای طبخ شده حاوی نمک است، پس قبل از اضافه کردن نمک به پاستا کمی از آن را بچشید و در صورت لزوم نمک بزنید.

پاستا را در ظرف سرو بکشید و مقداری جعفری یا ریحان خرد شده روی آن بپاشید.

خروج از نسخه موبایل