نان تست فرانسوی :
طرز تهیه نان تست فرانسوی:
خوب سلام … خیلی وقت بود سرم گرم بود و پیدام نبود!
اما برگشتم با یه صبحانه فرانسوی که به درد روز جمعه میخوره!
نان تست فرانسوی رو میتونین با نان تست یا نانهای نیمه شیرینی مثل بریوش یا گیسو درست درست کنین… جالبه بدونین با نانهایی که بیات شدن حتی بافت بهتری خواهید داشت!
مواد مورد نیاز:
- نان تست یا نان بریوش ۱۰ تا ۱۲ برش
- تخم مرغ ۳ عدد درشت
- شکر یا عسل ۲ قاشق سوپخوری
- وانیل یا دارچین به مقدار لازم
- شیر ۱ لیوان
- خامه، انواع مربا یا شیره ، میوه تازه و مغز آجیل برای سرو
- کره برای سرخ کردن
اگر از نان تازه استفاده میکنید، بهتر است حدود نیم ساعت برشهای نان را در معرض هوا قرار دهید تا کمی خشک شود.
تخم مرغ، شکر و شیر را با همزن دستی مخلوط کنید و با مقداری وانیل یا دارچین مزهدار کنید و در بشقابی گود بریزید.
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.
برشهای نان را از هر دو طرف درون مخلوط تخممرغ بزنید و داخل تابه قرار دهید و از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شود.
برای هر نفر دو تا سه برش از نان تست فرانسوی درون بشقاب قرار دهید و بین آن مقداری خامه صبحانه، عسل یا انواع مربا و شیره بریزید و با برشهای میوه و آجیل تزیین و به صورت گرم سرو کنید.