برش سبزیجات اوکراینی:
طرز تهیه برش سبزیجات اوکراینی :
بُرش یه وعده غذای خوب و گرم اوکراینی-روسی، این دفعه با سبزیجات سبز!
این سوپ معمولا با خامه ترش سرو میشه، اما میتونین از خامه صبحانه یا ماست خامهای یا مخلوطی از ماست و خامه برای سرو استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- استاک (عصاره) مرغ یا سبزیجات ۲ لیتر
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- سیب زمینی مکعبی کوچک خرد شده ۳ تا ۴ عدد
- کدو سبز مکعبی خرد شده ۱ عدد
- هویج رنده شده ۲ عدد
- اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
- آب لیمو ترش ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- تخم مرغ آبپز خرد شده ۴ عدد
- جعفری یا شوید خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- خامه یا ماست خامهای برای سرو
- کره یا روغن به مقدار لازم
در قابلمه مقداری کره یا روغن بریزید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود، سیب زمینی، هویج، کدوسبز را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و کمی تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند سپس استاک مرغ را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سبزیجات بپزند. اسفناج و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزند.
تخم مرغ و جعفری یا شوید خرد شده را اضافه کنید.
به دلخواه ۲تا ۳ قاشق سوپخوری ماست یا خامه را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. سپس دو ملاقه از مایعات سوپ را به تدریج به آن اضافه کنید و وقتی مواد با هم همدما شد به قابلمه برگردانید.
کمی هم بزنید و ۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد سپس سرو کنید.