نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه طقطوقه یا مزه ی مراکشی با طعم بی نظیر !!

طرز تهیه طقطوقه :

طرز تهیه طقطوقه :

طَقطوقه یه مزه مراکشی که به صورت گرم یا سرد قابل سروه!

مواد طقطوقه کاملا در دسترسه و میشه همراه نان به عنوان پیش غذا، مزه یا یه وعده غذای گیاهی سرو کرد!

مواد مورد نیاز:

فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را روی حرارت کبابی کنید. و داخل ظرف درب‌دار یا کیسه نایلونی قرار دهید تا خنک شود و سپس پوست بگیرید.

دانه‌های گوجه فرنگی و فلفل را خارج و به صورت درشت خرد کنید.

در تابه گرم شده روغن زیتون بریزید و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید .سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید . تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود.

زیره ، پودر فلفل شیرین، شکر، نمک و فلفل را اضافه و وقتی طعم‌ها به خورد هم رفت از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.

طقطوقة‎ را میتوانید به صورت گرم، سرد، مزه، مخلفات ساندویچ یا یه وعده غذای ساده به همراه نان سرو کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل