نماد سایت دریای شرق

شورینی گوجه فرنگی – طرز تهیه شورینی گوجه برای صبحانه و عصرانه

شورینی گوجه فرنگی:

طرز تهیه شورینی گوجه فرنگی:

همیشه شیرینی پختیم، این دفعه شورینی بپزیم!
شورینی‌ها برای صبحانه و عصرانه راحت‌الحلقوم محسوب میشن. یه لقمه آماده گاز زدن با تمام محتویات خوشمزه‌شون! برای مهمانی و پذیرایی به عنوان مزه و پیش‌غذا هم انتخاب خوبی هستن!

مواد لازم:

تخم مرغ، شیر، رب گوجه‌فرنگی و روغن مایع یا کره را با همزن دستی با هم مخلوط کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و سپس به مواد اضافه کنید.

مقداری از زیتون و پنیر فتا را برای روی کار کنار بگذارید.

ریحان خرد شده ، زیتون، اوریگانو یا آویشن، پنیر پارمیزان و پنیر فتا را اضافه کنید . با لیسک به آرامی مخلوط کنید.

کف و دیواره‌های قالب لوف (مستطیلی) به ابعاد ۲۸×۱۰ را با کاغذ مومی بپوشانید یا به خوبی چرب و آردپاشی کنید.

مایه شورینی را داخل قالب بریزید، روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و برشهای گوجه فرنگی، پنیر فتا و زیتون را روی آن بچینید.

شورینی را در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید و بعد از پخت کامل، از فر خارج و اجازه دهید خنک شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل