نماد سایت دریای شرق

نان شیر عسل – طرز تهیه نان شیر عسلی با روش آسان در خانه

نان شیر عسل :

طرز تهیه نان شیر عسل :

مواد مورد نیاز:

شیر و عسل را با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز گرم کنید تا کاملا عسل در شیر حل شود و ولرم که شد مایه خمیر و کره را با آن مخلوط کنید.سپس تخم مرغ را به آن بیفزایید و آرد و نمک الک کرده و سبوس را با آن مخلوط کنید و ورز بدهید تا خمیر یکدستی بدست آید اگر خمیر چسبنده بود آرام آرام آرد اضافه کنید تا خمیر لطیف شود و به دست نچسبد مواظب باشید بیش از اندازه آرد اضافه نکنید که نان شما خشک و سفت خواهد شد


روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم دو ساعت استراحت دهید.سپس خمیر را به شکل دلخواه فرم داده و در ظرف دلخواه بگذارید(من توی قالب لوف گذاشتم) و مجددا استراحت دهید حدود ۴۵ دقیقه تا حجیم شود.


درجه فر را ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. رومال نان شامل یک زرده تخم مرغ و یک قاشق چایخوری شیر را با قلمو روی نان بمالید (مواد رومال به انتخاب خودتان میتواند تغییر کند) من کمی ادویه زعتر ریختم روی رومال
به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و تا زمانیکه روی نان کاملا طلایی شود بپزید .

زمان ذکر شده تقریبی است و بستگی به فر شما دارد.

خروج از نسخه موبایل