نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان فتیر – آموزش درست کردن نان سنتی و خوشمزه اراک

طرز تهیه نان فتیر سنتی اراک :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه نان فتیر :

آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و همراه بقیه ی مواد مخلوط کنید و با شیر خمیر کنید
شیر رو آروم آروم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه و نه شل باشه و نه سفت. نیم ساعت خمیر رو در جای گرم استراحت بدید


دقت کنید که موادتون سرد نباشن چون خمیر مایه ها فعال نمیشن و اگر هم از خمیر مایه تون مطمعن نیستید حتما قبل ازینکه به مواد اضافه ش کنید با کمی شیر ولرم امتحانش کنید ( خمیر مایه و کمی شیر و یه کوچولو شکر رو با هم مخلوط کنید و بزارید ۱۰ دقیقه بمونه اگه کف کرد یعنی سالمه )


حالا فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید وخمیر رو به اندازه دلخواه چونه کنید و باز کنید و روی سینی نچسب بزارید


به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آماده س
هر سوالی بود زیر همین پست بپرسید جواب میدم
نوش جان

خروج از نسخه موبایل