نماد سایت دریای شرق

نان سبوس جو دوسر – آموزش درست کردن نان سبوس دار در خانه

نان سبوس جو دوسر:

مواد لازم:

طرز تهیه نان سبوس جو دوسر:

نصف شیر رو با عسل مخلوط کنید و گرم کنید تا جاییکه فقط ولرم بشه و اصلا دست رو نسوزونه چون خمیر مایه تون میمیره اگه خیلی داغ بشه فقط در حد گرم شدن کافیه.
پودر خمیر مایه رو داخلش بریزید و ۵ دقیقه زمان بدید.


آرد سمولینا و سبوس جو و نمک رو مخلوط کنید.
خمیر مایه تون که ور اومد و کف کرد و اصطلاحا عمل اومد بقیه ی شیر و تخم مرغ و روغن رو بهش اضافه کنیدو مواد آردی که با هم مخلوط کردید رو یکباره بریزید و با سر خمیر گیر همزن بزنید در این مرحله خمیر شما جمع نشده و چسبناکه.


حالا با کنترل و آروم آروم آرد سفید یا آرد گندم رو بهش اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
اینجا میتونید استراحت بدید حدود یک ساعت و بعد شکل بدید و چونه بگیرید و لگاستراحت دوم رو هم بدید ولی من فقط یکبار استراحت دادم و نتیجه هم مثل همیشه خوب بود.


پس خمیر رو به ۸ تا چونه مساوی تقسیم کردم و با فاصله توی سینی مخصوص فر گذاشتم و روش رو کشیدم و یکساعت توی فر خاموش با درب بسته استراحت دادم بعد رومال شیر زدم و کنجد پاشیدم و فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردم و تا نان ها کاملا طلایی بشن پختم حدود نیم ساعت طول کشید.
برای نرمتر شدن نون بهتره یک کاسه آب توی فر قرار بدید که رطوبت نان تامین بشه.

خروج از نسخه موبایل