دستور پخت کیک شیر و خامه :
مواد مورد نیاز:
- شیر : 1 ل
- تخم مرغ 4 عدد
- روغن مایع 1/2 ل
- شکر 1 و 1/4 ل
- آرد 3 ل
- خامه 1/6 ل
- گردو خورد شده نصف ل
- کشمش نصف ل
- بیکینگ پودر 1 ق غ
- وانیل 1 ق چ
طرز تهیه کیک شیر و خامه :
ابتدا فر را روی درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه. آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم، تخم مرغ و شکر و وانیل را حدود ده دقیقه خوب می زنیم تا سفید و کشدار بشه، شیر خامه و روغن را به مواد اضافه با دور کم حدود دو دقیقه دیگه می زنیم. آرد و گردو و کشمش را به تدریج می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا کاملا آرد مخلوط بشه مواد کیک را در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر حدود 40 تا 50 دقیقه می گذاریم، نوش جان