آموزش دستور پخت اسکالوپ مرغ :
دستور پخت اسکالوپ مرغ با سس قارچ و پاستا پنه :
مواد لازم:
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان2 عدد
- آرد همه منظوره۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
- کره۲ قاشق غذاخوری
- طرز تهیه اسکالوپ مرغ
ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان را میان دو کاغذروغنی قرار دهید و به کمک وردنه و یا گوشتکوب بکوبید تا به ضخامتی حدود یک سانتیمتر برسد.
سپس مرغ را با نمک و فلفل طعمدار کنید. در صورت تمایل میتوانید از زعفران و یا هر ادویه دیگر بسته به ذائقه خود برای عطر و طعم بیشتر بهره ببرید.
کره و روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید.
مرغها را در آرد همه منظوره بغلتانید و به ماهیتابه منتقل نمایید و هر طرف را حدود 3 دقیقه (بسته به ضخامت مرغ) کاملا سرخ کنید. در صورت تمایل میتوانید پس از غلتاندن مرغ در آرد، از مقدار کمی کنجد نیز بهره ببرید.
در نهایت مرغها را در فویل آلومینیوم بپوشانید که تا زمان سرو گرم بمانند.
مواد لازم جهت تهیه سس قارچ خامهای:
- قارچ۱۰۰ گرم
- کره2 قاشق غذاخوری
- روغن۲ قاشق غذاخوری
- خامه1/2 پیمانه
- آبلیمو تازه۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
- نخود فرنگی پخته یا کنسروی(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
- سیر2 حبه
- آویشن تازه
- 1 قاشق غذاخوری
- جعفری ساطوریشده
- پنیر پارمزان
- آرد (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس قارچ خامهای
قارچها را پس از شستن برش بزنید.
کره و روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر رنده شده را حدود 20 ثانیه تفت دهید و قارچها را به تابه اضافه کنید. با اضافه کردن قارچ حرارت را بالا ببرید و مرتب هم بزنید تا زمانی که قارچها کاملا آب بیندازند.
آبلیمو تازه، نخود فرنگی پخته یا کنسروی، آویشن تازه ساطوریشده را به تابه اضافه کنید.
در این مرحله خامه را به مخلوط اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. نکته قابل توجه در این مرحله این است که در زمان اضافه کردن خامه، سس نباید بجوشد چرا که باعث بریده شدن خامه خواهد شد.
در نهایت از نمک و فلفل و در صورت تمایل برای غلیظتر شدن سس از یک قاشق غذاخوری آرد که از قبل در کمی آب سرد حل شده است استفاده نمایید.
تهیه پاستا فتوچینی
آب را بر روی حرارت به جوش آورید و پاستا را به آن اضافه کنید.
نمک و روغن را در آب در حال جوش بریزید، تا زمانی که پاستا نرم شود.
سپس پاستا را آبکش نمایید.