نماد سایت دریای شرق

ترحلوا شیرازی مجلسی و اعیون : آموزش درست کردن حلوای مجلسی + نکات

ترحلوا شیرازی مجلسی

روغن را داخل قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته گرم که شد آرد برنج را داخل روغن ریخته و مرتب هم بزنید تا طلایی شود و بوی خامی آرد گرفته شود سپس هل را اضافه کنید

آموزش درست کردن ترحلوا شیرازی مجلسی و اعیونی :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه ترحلوا شیرازی مجلسی :

روغن را داخل قابلمه بریزید روی حرارت بگذارید گرم که شد آرد برنج را داخل روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود و بوی خامی آرد گرفته شود سپس هل را اضافه کنید


واسه درست کردن شربت : شکر را با آب روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید شکر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید، شربت را به تدریج درون مخلوط آرد برنج بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یکدست شود و به اصطلاح به روغن بیفتد، نباید زیاد روی حرارت باشد در این مرحله، زیرا شربت می‌سوزد و حلوا خشک و سفت می‌شود، حلوای گرم را روی نان میکادو بمالید و بلافاصله آن را رول کنید، سپس بعد از خنک شدن برش بزنید، نوش جان

خروج از نسخه موبایل