نماد سایت دریای شرق

نان پوآچای پنبه ای : آموزش درست کردن نان خانگی با بافت نرم و عالی

نان پوآچای پنبه ای

ابتدا 4 لیوان آرد ، نمک ، شکر را در ظرفی ریخته تخم مرغ ، روغن مایع و خمیر مایه که در 2 لیوان آب ولرم حل کردیم را به آرد اضافه میکنیم و ورز دادن را شروع

آموزش درست کردن نان پوآچای پنبه ای :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه نان پوآچای پنبه ای :

ابتدا 4 لیوان آرد ، نمک ، شکر را در ظرفی ریخته تخم مرغ ، روغن مایع و خمیر مایه که در 2 لیوان آب ولرم حل کردیم را به آرد اضافه میکنیم و ورز دادن را شروع میکنیم، آرد باقیمانده را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد .

40 دقیقه استراحت میدیم و از خمیر تیکه های کوچکی برداشته داخل خمیر پنیر میذاریم و میبندیم سپس در سینی که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله 2_1 سانتی میذاریم زرده تخم مرغ زده 30 دقیقه استراحت میدیم و در فر 190 درجه تا وقتی که روی نان سرخ شود میپزیم (حدود 20_18 دقیقه) گرم سرو میکنیم .

خروج از نسخه موبایل