نماد سایت دریای شرق

پیراشکی ترد و خوشمزه : آموزش درست کردن پیراشکی خونگی و آسون

پیراشکی ترد و خوشمزه

اینا هم پیراشکی با خمیر مخصوص خودم هست ک از پر قو سبکتر هست. یعنی انقد نرم و سبکه پف پیراشکی ها رو فقط داشته باشین

آموزش درست کردن پیراشکی ترد و خوشمزه:

طرز تهیه پیراشکی ترد و خوشمزه :

اینا هم پیراشکی با خمیر مخصوص خودم هست ک از پر قو سبکتر هست. یعنی انقد نرم و سبکه پف پیراشکی ها رو فقط داشته باشین

۴ ق غ آب تقریبا داغ رو ریختم تو ل و روش ۱ ق غ خمیر مایه و ۱ ق م خ شکر اضافه و مخلوط کردم . روش ی در پوش گذاشتم سر سماور تا عمل بیاد


ی سفیده تخم مرغ و ۱ ل شیر و‌ ۱/۴ ل روغن مایع و نمک و در صورت دلخواه ۱ ق غ پودر زنجبیل و خمیر مایه رو با هم مخلوط و ۳ ل آرد الک شده رو بهش تا جایی ک خمیر بدست نچسبه اضافه کردم. بعدش روشو پوشوندم و گذاشتم استراحت کنه تا جایی ک حجمش دو برابر بشه.


بعد استراحت خمیر و ورز دادم و با وردنه پهن کردم و نواری برش زدم و پیچیدم دور قیف های چرب و آرد پاشی شده
یکی یکی گذاشتمشون تو سینی فر ک کاغذ روغنی گذاشته بودم روشونو با زرده تخم مرغ و روغن کشیدم و تو فر با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده گذاشتم.

خروج از نسخه موبایل