دریای شرق

طرز تهیه بیفتک پروانس : غذای فرانسوی خوش طعم و بی نظیر

يه غذاي مرسوم و اصيل از جنوب فرانسه كه واقعا با ذائقه ما ايراني ها هم جوره، حتما بپزيد و كنار خونواده لذت ببرين( اين مقدار مواد براي شش تا دونه بيفتك كافي بود يعني براي دو نفر).

آموزش طرز تهیه بیفتک پروانس با روش آسان:

يه غذاي مرسوم و اصيل از جنوب فرانسه كه واقعا با ذائقه ما ايراني ها هم جوره، حتما بپزيد و كنار خونواده لذت ببرين( اين مقدار مواد براي شش تا دونه بيفتك كافي بود يعني براي دو نفر).

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه بیفتک پروانس :


سير و ادويه ها رو به گوشت اضافه و همراه تخم مرغ و قارچ هاي ساطوري، خوب مخلوط و ورز ميديم بعد كف دست رو خيس ميكنيم و مثل كتلت حالت ميديم به گوشت و بعد دو طرفش رو توي ارد زده و در روغن كه داغ شده سرخ ميكنيم. بعد با جعفري تزئين و سرو ميكنيم كه البته من كاملأ ورژن ايراني زدم و ريحون رو جايگزين جعفري كردم

طرز تهیه بیفتک پروانس
خروج از نسخه موبایل