نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ژله طبقاتی انار مخصوص شب یلدا + نکات کلیدی

طرز تهیه ژله طبقاتی

ابتدا ژله انار رو با يك ليوان ابجوش مخلوط و بن ماري ميكنيم. سپس نصف ليوان اب سرد بهش اضافه ميكنيم و به همراه دونه هاي انار توي قالب ميريزيم

آموزش و طرز تهیه ژله طبقاتی با روش آسان :

يه ايده زيبا و خوشمزه و در عين حال آسون براتون اوردم براي شب يلدا

مواد لازم:

طرز تهیه ژله طبقاتی :

ابتدا ژله انار رو با يك ليوان ابجوش مخلوط و بن ماري ميكنيم. سپس نصف ليوان اب سرد بهش اضافه ميكنيم و به همراه دونه هاي انار توي قالب ميريزيم البته ١/٣ مقدار ژله رو نگه ميداريم. براي نيم ساعت توي يخچال ميزاريم تا نيم بند بشه، در همين حين ژله الوئورا رو با يه ليوان ابجوش مخلوط و بن ماري مي كنيم وبستني ليواني كه كاملا به دماي محيط رسونديم رو با ژله مخلوط كرده تا يكدست بشه، دقت كنين اگه دماي ژله با بستني يكسان نباشه ژلتون ميبره و يكدست نميشه.

حالا ژله رو كه از يخچال در اورديم تست ميكنيم كه نيم بند شده باشه به اندازه سفيده تخم مرغ گرفته باشه كافيه چون نميخوايم وقتي طبقه بندي رو ميريزيم باهم ادقام بشه و البته مبايد كاملا سفت شده باشه طبقه قبلي چون موقع برگردوندن ژله از قالب طبقه ها از هم جدا ميشن


ژله الوئورا رو كه با بستني يكدست ده رو روي لايه قبل ريخته و باز در يخچال ميزاريم تا نيم بند بشه و بعد لايه بعد مابقي ژله اناري كه كنار گذاشتيم رو روي لايه دوم ريخته و براي ١٥ تا ٢٠ دقيقه تا زماني كه باز نيم بند بشه تو يخچال ميزاريم و نهايتا مابقي ژله بستني رو روي لايه زيرين ريخته و براي ٦ يا ٧ ساعت توي يخچال ميزاريم تا كاملا بينده و سفت بشه بعد در ظرف سرو برگردونده و سرو مي كنيم

خروج از نسخه موبایل