نماد سایت دریای شرق

کیک پرتقالی با سس پرتقال : دستور تهیه کیک خانگی با بافت و طعم عالی

کیک پرتقالی با سس

ابتدا ارد و بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين، فر رو با حرارت ١٨٠ درجه روشن كنيد تا گرم بشه بعد تخم كرغ و شكر و وانيل و رو اضافه كنيد و باهمزن بزنيد تا كرم

دستور پخت کیک پرتقالی با سس پرتقال :

مواد لازم:

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال :

ابتدا ارد و بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين. فر رو با حرارت ١٨٠ درجه روشن كنيد تا گرم بشه بعد تخم كرغ و شكر و وانيل و رو اضافه كنيد و باهمزن بزنيد تا كرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر بشه. بعد روغن و ماست رو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه بعد رنده بوست پرتقال رو اضافه كنيد و اسانس پرتقال رو و فقط در حد مخلوط شدن بزنيد و ارد رو اضافه كنيد و ٣٠ ثانيه ديگه بزنيد و قالب رو روغن مالي و ارد پاشي كنيد و بريزيد توي قالب و بزاريد توي فر تا ٤٥ دقيقه بمونه و بپزه.

دماي فرها متفاوته از ٤٠ دقيقه به بعد چك كنيد خلال دندون كه تميز از كيك بيرون بياد.
براي سس پرتقال هم اب پرتقال ١ ليوان رو با ١ قاشق غذاخوري نشاسته ذرت و ٢ ق غ پودر ژله پرتقال و ١ قاشق شكر مخلوط كرده روي حرارت كم انقدر هم ميزنيم تا غليظ بشه و بعد از اينكه كيك كمي خنك شد روي كيك ريخته و سرو ميكنيم

خروج از نسخه موبایل