نماد سایت دریای شرق

کیک اتریشی ماری آنتوانت : آموزش درست کردن کیک اتریشی با بافت عالی

کیک اتریشی ماری آنتوانت

ابتدا فرو روي درجه ١٧٥ گرم كنيد و ارد و پودر كاكائو رو الك كنيد و كنار بزاريد. ماست و خامه رو هم مخلوط كنيد و جوش شيرين و بكينگ پودر

کیک اتریشی ماری آنتوانت :

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک اتریشی ماری آنتوانت :

ابتدا فرو روي درجه ١٧٥ گرم كنيد و ارد و پودر كاكائو رو الك كنيد و كنار بزاريد.
ماست و خامه رو هم مخلوط كنيد و جوش شيرين و بكينگ پودر رو بهش اضافه كنيد و مخلوط و سپس كنار بزارين.


حالا كره رو بزنيد تا سبك بشه بعد شكر رو بهش اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه بهش اضافه كنيد و خووووب مخلوطش كنين بعد هم كاكائو رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد و بعد مخلوط ماست رو نيز بتدريج افزوده و هم ميزنيم وارد رو هم بتدريج مخلوط ميكنيم و نهايتا مواد حاصله رو در قالب ريخته و براي يك ساعت ميزاريم توي فر. با خلال دندون چكش كنيد بعد اين زمان اگه تميز بيرون اومد يعني پخته


براي روش سس شكلات ريختم و با ترايفل رنگي رنگيش كردم

خروج از نسخه موبایل