نماد سایت دریای شرق

قیمه پلو شاه عباسی ( قیمه لا پلو ): دستور پخت غذای اصیل و سنتی ایرانی

قیمه پلو شاه عباسی

ابتدا پياز ها رو تفت ميديم تا طلايي بشه بعد حريره سير و زنجيل رو افزوده و بعد گوشت و زردوبه و فلفل رو هم اضافه ميكنيم و خوب تفت ميديم نهايتا رب رو

دستور پخت قیمه پلو شاه عباسی :

اولين بار بود كه اين غذا رو امتحان ميكردم ولي الحق و الانصاف كه عالي بود
بهتون پيشنهاد نه سفارش ميكنم كه حتما درست كنيد و ازش لذت ببرين


طرز تهيه :

طرز تهیه قیمه پلو شاه عباسی ( قیمه لا پلو ):

ابتدا پياز ها رو تفت ميديم تا طلايي بشه بعد حريره سير و زنجيل رو افزوده و بعد گوشت و زردوبه و فلفل رو هم اضافه ميكنيم و خوب تفت ميديم نهايتا رب رو اضافه ميكنيم و تا وقتي رب رنگ باز كنه سرخ ميكنيم بعد چوب دارچين رو دو نيم كرده داخلش ميندل يم و دو ليوان اب ريخته ميزاريم تا گوشت بپزه و ابش تموم بشه كامل، نهايتا هم زعفرون اب كرده و نمكش رو اندازه كنيد و كمي گرد ليمو داخلش بريزيد.

در اين فاصله لپه ها رو جداگانه بپزيد ولي نزاريد له بشه و به مواد گوشتي اضافه كنيد. برنج رو هم ابكش كنيد و ته قابلمه سيب زميني ها رو كه ورقه كرديد بزاريد و روي اون رو يه لايه برنج بريزيد و بعد مواد گوشتي رو بريزيد و روش پودر گل محمدي و پودر گرد ليمو بپاشيد و بعد برنج و لايه بعد مواد گوشتي لا به لا، نهايتا روش رو اب و روغن بدين و دم بزاريد و اواسط پخت زعفران روي برنج بدين و بعد از نيم ساعت غذاي خوشمزتون حاضره


زرشك و خلال بادوم خلال پسته رو هم با كره و زعفران تفت بدين و موقع سرو روش بريزين
تهديگ اين غذا بايد سيب زميني باشه

خروج از نسخه موبایل