نماد سایت دریای شرق

دستور پخت شامی : طرز تهیه غذای سنتی و اصیل ایرانی + نکات کلیدی

دستور پخت شامی

كتلت بيضي هست و شامي گرده و وسطش سوراخ ميشه چون هويج زود ميسوزه اين كار براي اينه كه زودتر مغز پخت بشه

طرز تهیه و دستور پخت شامی با روش آسان :

سلام سلام
طاعاتتون قبول دوستان
اينم سحري امروز بودن همچين ساده و بدون قر و فر ولي جاتون خالي خوشمزه

بچه ها شمام به كتلت ميگين شامي؟ يا فرقش رو ميدونيد! كتلت همون مخلوط گوشت و سيب زميني و پياز و ادويه هاست ولي شامي مخلوط گوشت و هويج و پياز و ادويه هاست.
كتلت بيضي هست و شامي گرده و وسطش سوراخ ميشه چون هويج زود ميسوزه اين كار براي اينه كه زودتر مغز پخت بشه
خوب اميدوارم توجيه شده باشين

دستور پخت شامی :

مواد مورد نیاز:

هويج و پياز رو رنده ريز ميكنيم و با تمام موادمون مخلوط ميكنيم و توي ظرف در بسته براي دو ساعت ميزاريم يخچال تا مواد بخورد هم بره و بعد توي روغن داغ حالت ميديم و سرخ ميكنيم. تمام

خروج از نسخه موبایل