نماد سایت دریای شرق

حلیم بادمجان مجلسی : دستور پخت غذای سنتی و بی نظیر ایرانی + نکات کلیدی

حلیم بادمجان مجلسی

يعني هر چيزي كه توش بادمجون داره مزه بهشت ميده. ولي اين يه چيز ديگست از اون ويژه هاي بهشتيه . خوب براي تهيش ٤ تا بادمجون رو سرخ كردم و كنار گذاشتم

دستور پخت حلیم بادمجان مجلسی :

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی :

يعني هر چيزي كه توش بادمجون داره مزه بهشت ميده. ولي اين يه چيز ديگست از اون ويژه هاي بهشتيه .
خوب براي تهيش ٤ تا بادمجون رو سرخ كردم و كنار گذاشتم. يه مشت لوبيا سفيد رو هم گذاشتم پخت و ابش رو دور ريختم و كنار گذاشتم.


يه پياز بزرگ رو ريز خرد كردم و سرخ كردم طلايي كه شد ٣٠٠ گرم گوشت گردن گوسفندي رو بهش اضافه كردم و تفت دادم زردچوبه و فلفل سياه و كمي حريره سير و زنجفيل زدم و با گوشت سرخشون كردم بعد آب ريختم تا روي گوشت رو بگيره و درش رو بستم و زيرش رو كم كردم تا گوشت حسابي بپزه، نيم ساعت مونده بود به پخت كامل گوشت لوبيا سفيد رو بهش اضافه ميكنيم و درش رو ميزاريم اجازه ميديم با گوشت كمي ديگه بپزه بعد از اين مدت گوشت رو دراوردم و با چنگال ريش ريشش كردم و باز به قابلمه برگردوندم.

اندازه يه ليوان از اب گوشت تو قابلمه مونده بود كه بادمجونارو ريختم توشو يه عصاره گوشت رو هم بهش اضافه كردم و همينطور يه مشت گردو ريز خرد شده و گذاشتم با حرارت كم بادمجونا بپزه با موادمون و ابش كشيده بشه…


اخر سر هم سه تا حبه سير بزرگ رو رنده كردم و توي يكم روغن تفت دادم ويه قاشق چايخوري هم رب ريختم و يك دقيقه ديگه تفت دادم و يه قاشق چايخوري نعنا ريختم و نهايتا اونم به قابلمه اضافه كردم و همرو با گوشت كوب حسابي كوبيدممم تا حليم كشدار بشه (ميتونين از گوشت كوب برقي استفاده كنين)


نهايتا با نعنا داغ و كشك و پياز داغ و سير سرخ شده تزئين و با نون سنگك تازه و سبزي خوردن سروش كنين
نوووووش جووووونتون

خروج از نسخه موبایل