نماد سایت دریای شرق

کیک خیس شکلاتی با بافت و طعم عالی و بی نظیر + نکات کلیدی

کیک خیس شکلاتی

ابتدا فر رو با حرارت ١٨٠ روشن كنيد و گرم كنيد . ارد و بكينگ پودر و پودر كاكائو رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين. حالا تخم مرغ و وانيل و شكر رو با دور تند

آموزش درست کردن کیک خیس شکلاتی:

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :

ابتدا فر رو با حرارت ١٨٠ روشن كنيد و گرم كنيد . ارد و بكينگ پودر و پودر كاكائو رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين.
حالا تخم مرغ و وانيل و شكر رو با دور تند همزن ٧ دقيقه بزنيد بعد شير گرم و روغن رو افزوده با دور كند ١ دقيقه بزنيد و نهايتا هم مخلوط ارد رو اضافه كنيد و با ليسك دوراني مخلوط كنيد و بريزيد توي قالي كه چرب كرديد و كفش كاغذ روغني انداختيد. براي ٤٥ دقيقه ميره تو فر تا پخته بشه.


براي سس روش هم ١/٢ پيمانه شير رو با ١/٢ پيمانه شكر و ١/٣ پيمانه روغن و ٢ ق غ پودر كاكائو مخلود كنيد و بزاريد روي حرارت تا داغ بشه و شكر حل بشه.
بعد كه كيك رو از فر دراورديد توي همون قالب برش بزنيد كيك رو و سس داغ رو روي كيك داغ بدين و صبر كنيد تا بخوردش بره. بعد كه خنك شد سروش كنين

خروج از نسخه موبایل