نماد سایت دریای شرق

کیک تابه ای : آموزش درست کردن کیک تابه ای و بدون فر با روش آسان

کیک تابه ای

تخم مرغ هارو همراه وانیل و شکر با همزن دستی میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه (تند بزنید) سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن دستی بزنید.

آموزش درست کردن کیک تابه ای بدون فر:

طرز تهیه کیک تابه ای :

تخم مرغ هارو همراه وانیل و شکر با همزن دستی میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه (تند بزنید) سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن دستی بزنید. ارد و بکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و‌ با لیسک مخلوط میکنیم.


کف تابه دوطرفه رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم. میتونید یه ملاقه از مواد رو بردارید و بهش یکم پودر کاکائو اضافه کنیم و بریزید توی قیف و نوارهای باریک و نامنظم روی کیک بزنید تا نهایتا کیکتون زیبا هم بشه
در تابه دوطرفه رو میبندیم و روی حرارت زیاد که شعله پخش کن داره میزارید بعد از سه دقیقه شعله رو کم کم میکنیم و تمام .


اجازه بدید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزه.
درش رو باز کنید و‌ با خلال تست کنید.
روش رو هم پودر قند و پودر پسته ریختم.
این کیک بدون فر و بدون همزن هست و نتیجه واقعا عالیه
در ضمن اگر هم تابه دو طرفه نداشتین کافیه در تابه رو دمکنی بزارید

خروج از نسخه موبایل