آموزش درست کردن کیک تابه ای بدون فر:
- تخم مرغ ۳ عدد
- ارد قنادی ۲ پیمانه
- بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
- وانیل ۱/۲ ق چ
- شکر ۱ پیمانه سرخالی
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک تابه ای :
تخم مرغ هارو همراه وانیل و شکر با همزن دستی میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه (تند بزنید) سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن دستی بزنید. ارد و بکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
کف تابه دوطرفه رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم. میتونید یه ملاقه از مواد رو بردارید و بهش یکم پودر کاکائو اضافه کنیم و بریزید توی قیف و نوارهای باریک و نامنظم روی کیک بزنید تا نهایتا کیکتون زیبا هم بشه
در تابه دوطرفه رو میبندیم و روی حرارت زیاد که شعله پخش کن داره میزارید بعد از سه دقیقه شعله رو کم کم میکنیم و تمام .
اجازه بدید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزه.
درش رو باز کنید و با خلال تست کنید.
روش رو هم پودر قند و پودر پسته ریختم.
این کیک بدون فر و بدون همزن هست و نتیجه واقعا عالیه
در ضمن اگر هم تابه دو طرفه نداشتین کافیه در تابه رو دمکنی بزارید