نماد سایت دریای شرق

کته کباب شمالی : طرز تهیه و نکات کلیدی

کته کباب شمالی

گوشت رو تيكه هاي تقريبا كوچيك اندازه بند انگشت خود كنيد ولي تپل باشه تيكه هاتون! بعد با پياز خود شده و فلفل سياه

دستور پخت کته کباب شمالی :

طرز تهیه کته کباب شمالی :


اين مقدار براي دو تا سيخ بود بچه ها.
گوشت رو تيكه هاي تقريبا كوچيك اندازه بند انگشت خود كنيد ولي تپل باشه تيكه هاتون!
بعد با پياز خود شده و فلفل سياه (بهتره تازه اسياب بشه كه عطر بهتري داشته باشه) و روغن زيتون مخلوط كنيد و بزاريد توي ظرف در دار و براي حداقل ٤٨ ساعت ميره تو يخچال تا حسابي مرينيت بشه و گوشتمون هم نرم بشه.


بعد از اين مدت تكه هاي گوشت رو در بياريد و با بيفتك كوب دو طرفش رو بكوبين تا نازك تر بشه بعد سيخ بزنيدشون. بين هر تيكه گوشتي كه سيخ ميزنيد يه تيكه كوچيك دنبه هم بزنيد تا توي طول پخت گوشت خشك نشه.و نهايتا سيخ رو همراه كباب ها روي تخته چوبي با بيفتك كوب بكوبيد تا گوشت ها و دنبه ها به هم بچسبن و نازك تر هم بشن.


بعد روي حرارت ملايم كباب پز يا بهترش زغاله،كبابش كنيد البته نزاريد خشك خشك بشه تا ابداره برش داريد همين كه كمي تغيير رنگ بده روي گوشت كافيه. نهايتا روي سيخ ها رو مخلوط كره ابشده كه كمي نمك هم داره بزنيد تا طعم بگيره و تمام.
راستي من تيكه هاي دنبم انقدر كوچيك و نازك ميشه كه يا چيزي ازش نمي مونه يا ميندازمشون بيرون و سر ميز نميارم كه بين گوشت ها منظره بدي مداشته باشه.


برنج رو هم بايد كته بزاريد ولي از اونجايي كه تو خونه ما برنج كته طرفدار نداره من آبكش كردم
كنارش هم خوشمزه جات شمالي آماده كردم كه خوردنش با اين غذا خالي از لطف نيست

خروج از نسخه موبایل