نماد سایت دریای شرق

نان خامه ای خانگی : طرز تهیه و نکات کلیدی

نان خامه ای

ابتدا فر رو روي درجه ٢٠٠ روشن ميكنيم تا براي نيم ساعت فر داغ داغ بشه. حالا ارد رو دوبار الك ميكنيم و كنار ميزاريم.

آموزش درست کردن نان خامه ای با روش آسان و سریع:

طرز تهیه نان خامه ای خانگی :

ابتدا فر رو روي درجه ٢٠٠ روشن ميكنيم تا براي نيم ساعت فر داغ داغ بشه.
حالا ارد رو دوبار الك ميكنيم و كنار ميزاريم.
اب و كره و نمك و عسل رو روي حرارت ميزاريم تا كره اب بشه و از كناره ها ريز جوش بزنه، اصلا نزاريد بجوشه و اب بخار بشه.


وقتي ريز جوش زد به يكباره ارد رو داخلش ميريزيم و مخلوط ميكنيم تا مثل حلوا لطيف بشه و خمير جدا بشه از ظرف. براي ٣ دقيقه خمير رو جمع و باز ميكنيم تا اصطلاحا داغ بخوره خمير.( اين مرحله خيلي مهمه)
بعد اين مدت خمير رو به يه ظرف ديگه انتقال ميديم و براي ٥ دقيقه اجازه ميديم كمي خنك بشه.


نبايد داغ باشه خمير چون تخم مرغ ميپزه و اگر سرد هم بشه خوب مخلوط نميشه با تخم مرغ. بايد گرم باشه در حدي كه دستمونو به خمير ميزنيم نسوزه.
حالا تخم مرغ هارو توي يه ظرف ميزنيم با چنگال تا از لختگي در بياد و در ٤ مرحله به خمير اضافه ميكنيم و هر بار ١ دقيقه ميزنيم با دور تند همزن. با اخرين مرحله از تخم مرغ وانيل و بكينگ پودر رو اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم.


خمير نهايي بايد يه خمير براق و كشدار باشه.
در قيف پلاستيكي با ماسوره ساده يا آچاره ميريزيم و توي سيني فر كه كاغذ روغني انداختيم و چرب كرديم پايپ ميكنيم با فشار دست به يكباره.
با انگشتمون كه اب زديم به نوك خمير ها ميزنيم كه تيزيش گرفته بشه و توي دماي فر نسوزه.
سيني رو توي طبقه بالاي فر ميزاريم براي مدت ٢٠ دقيقه، بعد اين مدت كه نون ها پف كرد درجه فر رو كم ميكنيم و روي ١٨٠ ميزاريم تا ٢٠ دقيقه ي ديگه که نون ها مغز پخت بشه.

مرحله ی اخر:


مدت زمان پخت نون ها به دماي فرتون بستگي داره ممكنه زمانش بيشتر هم بشه..
اگر نون هاتون رنگش خيلي تيره نشده بود ميتونيد چند دقيقه هم گريل رو روشن كنيد تا رنگش بيشتر بشه مواظب باشين زود ميسوزن!


بعد اينكه از فر در اورديد بزاريد خنك بشه و نهايتا توش رو با خامه فرم گرفته پر كنيد و براي چند ساعت توي يخچال بزاريد تا آماده سرو بشه
من روش رو با شکلات بن ماري شده و پودر پسته تزئين كردم

خروج از نسخه موبایل