نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک هل و گلاب : طرز تهیه با نکات کلیدی

رسپی کیک هل و گلاب

تخم مرغ ها و شکر و هل رو انقدر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم و ربانی بشه... حالا به ترتیب روغن رو بریزید (فقط در حد مخلوط شدن) بزنید، ماست

رسپی کیک هل و گلاب با روش آسان :

پرسودترین معامله زندگی
حال خوب را جایگزين
حال بد کردن است.
همـین
حال دلتون خوب وجودتون
سبز و سلامت
زندگیتون غرق در خوشبختی

یعنی خوش عطر تر از این کیک و خوش طعم تر ازش من که سراغ ندارم
عطر هل و طعم کلاب نمیدونید چه کرده

مواد مورد نیاز:

رسپی کیک هل و گلاب :

ابتدا فر رو با درجه ۱۸۰ روشن کنید و اجازه بدین گرم بشه،
تخم مرغ ها و شکر و هل رو انقدر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم و ربانی بشه… حالا به ترتیب روغن رو بریزید (فقط در حد مخلوط شدن) بزنید، ماست و گلاب و نهایتا اردی که با بکینگ پودر سه بار الک شده رو اضافه کرده و هم میزنیم. (زیاد هم نزنید که کیکتون پف نمیکنه )


قالب رو چرب کنید و ارد پاشی کنید و مواد کیک رو توش بریزید و برای ۵۰ دقیقه بپزید.
به نظرم بی ربط به ماه رمضون نیست این عطر و طعم
پس درست کنید و کنار عزیزانتون موقع افطار نوش جونتون کنین

خروج از نسخه موبایل