نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک بستنی : آموزش درست کردن کیک بستنی با روش آسان و سریع

رسپی کیک بستنی

بزارید توي فریزر تا یخ بزنه، برای من حین پروژه ی عکاسی بستنی هاش زیر افتاب روون شده يكم كه البته مسلما برای شما نمیشه

طرز تهیه و رسپی کیک بستنی:

خوب اول نیاز داریم به یه کیک که من شکلاتی رو ترجيه دادم
به این ترتیب پيش بريد :
۳ تا تخم مرغ رو زرده و سفیدش رو جدا کردم.
سفیده ها رو به همراه ۳۰ گرم شکر دونه ریز مخلوط کردم تا فرم بگیره و بعد منتقل کردمش داخل یخچال.
حالا زرده ها رو با ۸۰ گرم شکر دونه ریز و ۱/۴ ق چ وانیل با دور تند همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه،
حالا ۲۵گرم پودر کاکائو و ۲۰ گرم آب و ۲۰ گرم روغن مایع رو با هم مخلوط و به ملات کیک اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.


مرحله ی بعدی ۱۰۰ گرم آرد رو به همراه ۱/۲ ق چ بکینگ پودر و ۱/۴ ق چ نمک مخلوط و سه بار الک میکنیم و مواد آردیمون رو به همراه سفیده ها به تناوب فولد میکنیم.
نهایتا ملات کیکمون رو توی قالب می ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای مدت زمان حدودی ۴۵ دقیقه میپزیم.

رسپی کیک بستنی:


بستنی وانیلی و شکلاتی انتخاب من بود


کیک سرد شده رو سه قسمت کردم و روی لایه اول کیک رو با کمی شیرکاکائو تَر کردم (با برس). بعد بستنی وانیلی که یک ربع ساعت بیرون گذاشتم و کمی از سفتی افتاده رو روش یه لایه پهن کردم. روی بستنی رو من موز و توت فرنگی ریختم و کمی خلال پسته پاشیدم که دلخواهه. لایه بعدی کیک رو گذاشتم و طبق فرمولی که بود روش رو با برس شیر کاکائو زدم و اینبار بستنی شکلاتی رو یکنواخت پهن کردم و توش چیپس خلالی ریختم. لایه آخر کیک رو سوار کردم. نهایتا هم برای تزئین نهایی کیک از گاناش (مقدار مساوی خامه و شکلات تخته ای ) و توت فرنگی و بریلو استفاده کردم و تمام


بزارید توي فریزر تا یخ بزنه، برای من حین پروژه ی عکاسی بستنی هاش زیر افتاب روون شده يكم كه البته مسلما برای شما نمیشه

خروج از نسخه موبایل