نماد سایت دریای شرق

شیرینی خرمایی مجلسی : طرز تهیه و نکات کلیدی

شیرینی خرمایی مجلسی

ابتدا فر رو با درجه ۱۹۰ روشن کنید تا گرم شود. حالا تمام مواد میانی را با هم مخلوط کرده و با میکسر یا پشت چنگال مواد رو یکدست لِه میکنیم.

آموزش درست کردن شیرینی خرمایی مجلسی:

مواد میانی:

طرز تهیه شیرینی خرمایی مجلسی:

ابتدا فر رو با درجه ۱۹۰ روشن کنید تا گرم شود.
حالا تمام مواد میانی را با هم مخلوط کرده و با میکسر یا پشت چنگال مواد رو یکدست لِه میکنیم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط میکنیم دو دقیقه و بعد روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
ارد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و شیر خشک رو با هم مخلوط کنید و نهایتا ملات تخم مرغی رو بهش اضافه کنید و اول با چنگال و وقتی خمیر داشت جمع میشد با دست خمیر رو جمع کنید(اصلااااااااا زیاد ورز ندین که به روغن میافته)


حالا شیر رو قاشق قاشق اضافه کنید تا حدی که خمیر چسبنده نباشه و یه خمیر نرم بشه کافیه. مقدار شیر متغیره چون نوع اردتون متفاوته و بسته به نوع ارد شیر لازمه.


خوب حالا خمیر رو برای یک ربع استراحت بدین.
بعد از این تایم خمیر رو چند قسمت کرده و هر قسمت را با وردنه به ضخامت ۲ میل باز کنید و با کاتر اطرافش رو ببرید تا یه مستطیل بشه خمیر و از مواد میانی با قیف روی خمیر پایپ کنید وسط مستطیل از بالا تا پایین خمیر رو. دو لبه خمیر رو به هم برسونید و ببندین و روش رو صاف کنید . نهایتا خمیر رو برگردونید و با چنگال روش بکشید تا رده های چنگال روی خمیر بمونه و طرح بهش بده.


حالا با چاقو به اندازه های یکسان برش برنید و بزارید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و برای یک ربع توی طبقه وسط بپزید. پنج دقیقه هم گریل رو بعدش روشن کنید تا روی شیرینی هاتونم طلایی بشه و تماااااام
میتونید روش رو کمی پودر قند الک کنید
نوش جونتون

خروج از نسخه موبایل