نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیراشکی گوشت : غذای ساده و خوشمزه خونگی

طرز تهیه پیراشکی گوشت

خوب ابتدا مایه خمیر و اب ولرم و شکر رو با هم میریزیم توی ظرف درش رو میزاریم و اجازه میدیم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.

دستور پخت و طرز تهیه پیراشکی گوشت:

مواد لازم:

طرز تهیه پیراشکی گوشت :

خوب ابتدا مایه خمیر و اب ولرم و شکر رو با هم میریزیم توی ظرف درش رو میزاریم و اجازه میدیم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
حالا ماست و شیر و روغن و تخم مرغ و نمک و ادویه هارو به همراه مایه خمیر عمل اومده توی ظرف با همزن دستی مخلوط میکنیم
و بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم.


انقدر باید ارد بهش بزنید تا فقط چسبندگیش از بین بره و نهایتا یه خمیر نرم و لطیف داشته باشین.
دقت کنین که اگه زیاد آرد به خورد خمیر بدین خمیرتون سفت و گلوگیر میشه، مقداری از چسبندگی خمیر با ورز دادن از بین میره فقط به ورز صحیح و اصولی بستگی داره.
من از میکسر استفاده کردم و ۱۵ دقیقه ورزش دادم.


بعد داخل کاسه چرب شده بزارید و روش رو سلفون بکشید و اجازه بدین ۱ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.
برای مواد میانی پیراشکی من از مایه ماکارانی استفاده کردم که توش قارچ و جعفری هم زدم و البته پنیر پیتزا و کمی فلفل قرمز


از خمیر به اندازه گردو بردارید با وردنه پهنش کنید و از ملات گوشتی یه قاشق بریزید داخلش و ببندین پیراشکیتون رو.
لبه های خمیر رو میتونید با کمی اب تر کنید تا بهتر بهم بچسبه و بعد با چنگال فشار بدین تا حسابی مهر و موم بشه
حالا میتونید توی روغن داغ شناور سرخشون کنین و مطمعن باشین خوشمزه ترین پیراشکی گوشت دنیا رو درست کردین

خروج از نسخه موبایل