نماد سایت دریای شرق

شیر برنج خامه ای : طرز تهیه و نکات کلیدی

شیر برنج خامه ای

پیمانه برنج نیم دون رو شسته و با چند تا دونه هل که پوستشو کمی شکستیم برای ۳ تا ۴ ساعت خیس میکنیم. برنج خیس خورده رو با چهارتا لیوان آب میزاریم

آموزش درست کردن شیر برنج خامه ای:

طرز تهیه شیر برنج خامه ای :

۱ پیمانه برنج نیم دون رو شسته و با چند تا دونه هل که پوستشو کمی شکستیم برای ۳ تا ۴ ساعت خیس میکنیم.
برنج خیس خورده رو با چهارتا لیوان آب میزاریم روی حرارت جوش که اومد زیرش رو کم می کنیم و نوک ق چ وانیل میریزیم و اجازه میدیم تا کاااملا بپزه و آبش کشیده بشه.


بعد یه لیتر شیر رو به همراه ۱ ق چ پودر هل میریزیم داخلش و اجازه میدیم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه باز با هم بپزن و باید مدام هم بزنید تا ته نگیره.
حالا ۲۵۰ گرم خامه صبحانه رو با یه ملاقه از شیر برنج تو یه ظرف دیگه مخلوط میکنیم و بعد همش رو میریزیم تو قابلمه(این کارو میکنیم که خامه نبره)


یک و نیم پیمانه هم شکر میریزیم و اجازه میدیم حل بشه توش.
زمانی که به غلظت مناسب رسید نصف پیمانه گلاب توش می ریزیم و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم.
توی ظرف های سرو ریخته و با دارچین و پودر پسته و گل تزئینش می کنیم.


درست کنید و برای افطار از خوردنش لذت ببرید و خاطره شیر برنج خوش طعم رو برای بچه هاتون به ارمغان بیارید
تا سه روزم توی ظرف در دار تو یخچال موندگاری داره

خروج از نسخه موبایل