نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک کدو حلوایی : طرز تهیه و نکات کلیدی

رسپی کیک کدو حلوایی

تخم مرغ ها رو همراه شکر و دارچین بزنید برای ۵ دقیقه تا ربانی بشه، ماست و روغن رو با هم به ملات کیکمون اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، پوره

رسپی کیک کدو حلوایی:

رسپی کیک کدو حلوایی :

خوب اول از همه فرتون رو درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
تخم مرغ ها رو همراه شکر و دارچین بزنید برای ۵ دقیقه تا ربانی بشه، ماست و روغن رو با هم به ملات کیکمون اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، پوره کدو حلوایی (کدوهارو پوست بگیرین و بپزین با یه کوچولو آب بعد که پخت و ابش کشیده شد با میکسر یا گوشکوب خوب پورش کنید و بریزید توی حریر که ابش کشیده شه چون اب کدو باعث خمیر شدن کیک میشه)


حالا مواد خشک رو همرو با هم الک میکنیم و در چند مرحله به ملات کیک اضافش میکنیم و نهایتا هم گردو ها رو با یه قاشق ارد مخلوط کرده و میریزیم و با ملات کیک با لیسک فولد میکنیم .
مواد رو توی قالب میریزیم و برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه توی فر میپزیم


بعد از ۴۰ دقیقه با خلال تست کنید اگه خلال دندون رو که توی مرکز کیک فرو میبرید تمیز در بیاد یعنی کیکتون پختش کامل شده و اگه هنوز مواد کیکتون به خلال میچسبید بزارید تا مدت بیشتری توی فر بمونه.
حتما این کیک پاییزی خوش طعم و عطر رو درست کنید

خروج از نسخه موبایل