نماد سایت دریای شرق

رسپی پای آناناس + نکات کلیدی

رسپی پای آناناس

کره و پودر قند و روغن رو ۵ دقیقه با همزن میزنیم، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و مخلوط میکنیمو نهایتا هم وانیل رو افزوده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشه.

رسپی پای آناناس :

رسپی پای آناناس :

کره و پودر قند و روغن رو ۵ دقیقه با همزن میزنیم، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و مخلوط میکنیمو نهایتا هم وانیل رو افزوده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشه.
مرحله ی بعد آرد و‌بکینگ پودر رو که قبلا الک کردیم رو به همراه پودر نارگیل و شیر و اب کمپوت آناناس به تناوب اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.


درون قالب های مخصوص پای رو کپسول گذاشته و از ملات پای تا نیمه ی کپسول میریزیم و روی هرکدوم یه نصف حلقه ی آناناس میزاریم.
نهایتا هم قالب ها رو توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای مدت تقریبا ۳۰ دقیقه بهش اجازه ی پخت بدید تا روی شیرینی ها طلایی بشه.


اگه نشد چند دقیقه گریل رو روشن کنین.
از طعم بی نظیر اناناس و نارگیل کنار هم لذت ببرین چون این طعم خاص و بی نظیره واقعا

خروج از نسخه موبایل