رسپی پای آناناس :
- کره ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۸۰ گرم
- آرد نول ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
- شیر ۱/۴ پیمانه
- وانیل ۱/۲ ق چ
- بکینگ پودر ۱ ق چ
- پودر نارگیل ۴ ق غ
- آب کمپوت آناناس ۱/۴ پیمانه
رسپی پای آناناس :
کره و پودر قند و روغن رو ۵ دقیقه با همزن میزنیم، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و مخلوط میکنیمو نهایتا هم وانیل رو افزوده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشه.
مرحله ی بعد آرد وبکینگ پودر رو که قبلا الک کردیم رو به همراه پودر نارگیل و شیر و اب کمپوت آناناس به تناوب اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.
درون قالب های مخصوص پای رو کپسول گذاشته و از ملات پای تا نیمه ی کپسول میریزیم و روی هرکدوم یه نصف حلقه ی آناناس میزاریم.
نهایتا هم قالب ها رو توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای مدت تقریبا ۳۰ دقیقه بهش اجازه ی پخت بدید تا روی شیرینی ها طلایی بشه.
اگه نشد چند دقیقه گریل رو روشن کنین.
از طعم بی نظیر اناناس و نارگیل کنار هم لذت ببرین چون این طعم خاص و بی نظیره واقعا