نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک باقلوا کافی شاپی با روش آسان و حرفه ای در خانه

رسپی کیک باقلوا

خوب ابتدا مواد شهد رو همه رو بجز آب لیمو باهم مخلوط و بزارید روی حرارت ملایم یک ربع بجوشه و بعد ابلیمو بزنید و خاموشش کنین.

رسپی کیک باقلوا:

برای شهد کیک باقلوا:

رسپی کیک باقلوا :

خوب ابتدا مواد شهد رو همه رو بجز آب لیمو باهم مخلوط و بزارید روی حرارت ملایم یک ربع بجوشه و بعد ابلیمو بزنید و خاموشش کنین.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با هم با دور تند همزن ده دقیقه بزنید. بعد روغن و ماست و شیر و‌زعفرون رو ریخته و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.


ارد و بکینگ پودر و پودر هل رو که سه بار الک کردیم رو به همراه پودر بادام به ملات کیک اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم.
و نتایتا ملات کیک رو توی قالب‌ ریخته و توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ برای ۴۰ دقیقه میپزیم.
بعد از اینکه کیک خنک شد شهد خنک شده رو روش میدیم و یک ساعت تو همون قالب بهش اجازه استراحت میدیم و‌ تمام

خروج از نسخه موبایل