نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر تیرامیسو + نکات کلیدی

طرز تهیه دسر تیرامیسو

زرده ها رو با کمی وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه بعد بزاریدش روی حرارت کتری (بن ماری) هم بزنید با لیسک تا داغ بشه و شکرا حل بشه ولی زرده ها نبنده!

آموزش درست کردن و طرز تهیه دسر تیرامیسو کافی شاپی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه دسر تیرامیسو:

زرده ها رو با کمی وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه بعد بزاریدش روی حرارت کتری (بن ماری) هم بزنید با لیسک تا داغ بشه و شکرا حل بشه ولی زرده ها نبنده!
پنیر رو به زرده ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه،
خامه قنادی رو هم اضافه و مخلوط کنید.


حالا لیدی فینگر هارو دو طرفش رو سریع توی ظرف قهوه که سرد شده بزنید و کف ظرف بچینید یک ردیف و بعد از ملات پنیری روی بیسکوئیت ها پایپ کنید و مجدد لایه بیسکوئیت های در قهوه زده شده و بعد لایه کرمی و تا انتهای ظرف.
نهایتا روش رو هم از مخلوط پودر قهوه و پودر کاکائو الک کنید و بزارید یه شب تا صبح تو یخچال بمونه


فرداش سروش کنید و از طعم بی نظیررررش مستقیم برید بهشت
دسر تیرامیسو یه دسر خیلی خفن و خوشمزه ی ایتالیاییه که اگه امتحانش نکنی مطمعن باش عشق شیرینی و دسر نیستی
این ورژن اصلی تیرامیسو هست و مدلای دیگه با دخل و تصرف ایرانی هاست و این طعم رو بهتون نمیده. نگران زرده نباش و فقط امتحانش کن

خروج از نسخه موبایل