آموزش درست کردن و طرز تهیه تبوله:
مواد مورد نیاز:
- بلغور گندم ریز کوب نصف لیوان
- گوجه ۱ لیوان ریز خرد شده
- خیار ۱ لیوان ریز خرد شده
- جعفری ۱ لیوان ریز خرد شده
- روغن زیتون نصف لیوان
- اب لیمو تازه ۶ ق غ
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سیر ۲ حبه ریز خرد شده
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
طرز تهیه تبوله :
ابتدا رو بلغور روغن بریزید و خوب مخلوط کنید، اب جوش بریزید روش و بزارید حدود دو سه ساعت بمونه بعد ابکشی کنید، همه مواد رو خیلی ریز خرد کنید مثل سالاد شیرازی بعد با بلغور مخلوط کنید، ابلیمو و روغن زیتون رو اضافه کنید و توی ظرف سرو بریزید .
نوش جان