نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کاچی : طرز تهیه دسر ایرانی خوشمزه + نکات حرفه ای

دستور پخت کاچی

آرد ها رو با شعله ملایم ۱۰ دقیقه الی یک ربع تفت دادم تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوب آرد توی فضا بپیچه. داخل قابلمه ای دیگه کره ها رو ذوب کردم و بهش دارچین

طرز تهیه و دستور پخت کاچی:

مواد لازم:

دستور پخت کاچی :

آرد ها رو با شعله ملایم ۱۰ دقیقه الی یک ربع تفت دادم تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوب آرد توی فضا بپیچه.
داخل قابلمه ای دیگه کره ها رو ذوب کردم و بهش دارچین و هل و زردچوبه رو اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفت دادم. بعد پودر پسته و بادام و گردو رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه. بعد آرد رو از روی الک رد کردم و به تابه اضافه کردم و باهم ۱ دقیقه هم زدم. زعفرون و شکر رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه سپس شیر و گلاب رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه ،(شعله باید ملایم باشه)در نهایت نبات رو اضافه کردم و هم زدم تا غلضتش شبیه فرنی بشه، نوش جونتون

خروج از نسخه موبایل