نماد سایت دریای شرق

کاسرول مرغ و قارچ : دستور پخت کاسرول با روش آسان + نکات کلیدی

کاسرول مرغ و قارچ

ابتدا مرغ رو تفت بدید رنگش که تغییر کرد پیاز رو نگینی خرد کنید و اضافه کنید از حالت خامی که درومد سیر رو اضافه کنید بعد قادچ رو اضافه کنید ابش گرفته ش

دستور پخت کاسرول مرغ و قارچ:

مواد لازم:

طرز تهیه کاسرول مرغ و قارچ:


ابتدا مرغ رو تفت بدید رنگش که تغییر کرد پیاز رو نگینی خرد کنید و اضافه کنید از حالت خامی که درومد سیر رو اضافه کنید بعد قادچ رو اضافه کنید ابش گرفته شد ، فلفل ها ، نمک و ادویه ها رو اضافه کنید گوجه بزنید و اجازه بدید به روغن بیوفته، فر رو از قبل با حرارت ۱۸۰ گرم کنید ، مواد گوشتی رو توی ظرف فر بریزید و روش پنیر پیتزا اضافه کنید و حدودا ۱۰ دقیقه بزارید توی فر، بعد از ده دقیقه گریل رو روشن کنید وقتی روی پنیر ها طلایی شد شعله گریل رو خاموش کنید .

خروج از نسخه موبایل