نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیده : غذای ترکیه ای خوشمزه و آسان + نکات حرفه ای

طرز تهیه پیده

ابتدا شیر و شکر و خمیر مایه رو باهم مخلوط کنید و دره ظرف رو ببندید و ربع ساعت اجازه بدید تا کف کنه و فعال بشه، بعد روغن ، خمیر مایه، نمک و در

دستور پخت و طرز تهیه پیده:

مواد لازم برای خمیر:

مواد روی پیده :

برای سس:

طرز تهیه پیده :

ابتدا شیر و شکر و خمیر مایه رو باهم مخلوط کنید و دره ظرف رو ببندید و ربع ساعت اجازه بدید تا کف کنه و فعال بشه، بعد روغن ، خمیر مایه، نمک و در اخر ارد رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید حدودا ده دقیقه خمیر باید نرم و لطیف باشه، بزاریدش توی یک ظرفی که از قبل چربش کردید و اجازه بدید ۴۰ دقیقه استراحت کنه البته روش رو سلفون بکشید، سس رو اماده کنید، روغن رو حرارت بدید ، ابتدا پوره گوجه رو بریزید ابش گرفته شد مابقیه مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید .

باید روغن پس بده که اماده بشه، بزارید سرد بشه، خمیر رو دوباره ورز بدید، روی سطح کار ارد بپاشید اون رو به تکه های مساوی اندازه نارنگی تقسیم کنید، هر تکه از خمیر رو با وردنه باز کنید و به صورت شکل ( قایقی شکل) توی عکس در بیارید انتهای خمیر رو ببندید، فر رو از قبل روشن کنید، با دمای ۱۷۰ درجه توی سینی فر کاغذ روغنی بزارید، خمیر ها رو بچینید توش، ابتدا رو خمیر سس بزنید بعد پنیر و مواد گوشتی و لبه های خمیر رو با زرده رمال کنید، حدوده ۳۰ دقیقه بزارید توی فر بعد دوباره در بیارید پنیر بریزید و گریل رو روشن کنید ۵ دقیقه اجازه بدید پنیر طلایی بشه و تمام.

نکته:
میتونید بعد از اماده شدن پیده تا داغه کره روی اون بمالید تا خوشمزه تر بشه.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل