نماد سایت دریای شرق

سس چیلی تند و شیرین : آموزش درست کردن سس تایلندی با روش آسان

سس چیلی تند و شیرین

برای پوره فلفل یا از فلفل تازه استفاده کنید با مقداری اب بزارید ابپز بشه و بریزید توی غذا ساز و خرد کنید یا اگه از فلفل خشک میخاید استفاده کنید ، اونها

آموزش درست کردن سس چیلی تند و شیرین :

مواد لازم:

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین :


ابتدا اب ، سرکه ، سس سویا ، شکر ، سیر ، پودر چیلی و نمک رو توی یک قابلمه خوب باهم مخلوط کنید. با شعله ملایم سه یا چهار دقیقه هم بزنید تا کمی داغ بشه، بعد از ۵ دقیقه هم زدن پوره فلفل رو اضافه کنید ، دوسه دقیقه هم بزنید، ارد رو با یک مقدار اب مخلوط کنید و بعد به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس بجوشه ، وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش کنید و اجازه بدید خنک بشه و تمام .

نکته:
سس رو به مدت چهار هفته میتونید استفاده کنید.

برای پوره فلفل یا از فلفل تازه استفاده کنید با مقداری اب بزارید ابپز بشه و بریزید توی غذا ساز و خرد کنید یا اگه از فلفل خشک میخاید استفاده کنید ، اونها رو حدود ده دقیقه بزارید توی اب ولرم تا نرم بشن بعد بریزید توی غذا ساز و خرد کنید .

نوش جان

خروج از نسخه موبایل