نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کباب مشهدی : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

دستور پخت کباب مشهدی

ابتدا یکی از پیازها رو با رنده ریز رنده کنید و ابش رو کاملا بگیرید، گوشت ، ادویه ها رو با پیاز مخلوط کنید و خوب ورز بدید و یک ساعت استراحت بدید، سیب زمینی

طرز تهیه و دستور پخت کباب مشهدی:

مواد لازم:

دستور پخت کباب مشهدی:

ابتدا یکی از پیازها رو با رنده ریز رنده کنید و ابش رو کاملا بگیرید، گوشت ، ادویه ها رو با پیاز مخلوط کنید و خوب ورز بدید و یک ساعت استراحت بدید، سیب زمینی ، گوجه و پیاز دیگه رو حلقه ای ببرید، توی طرف مورد نظر روغن بریزید که چرب بشه، ابتدا سیب هارو بچینید، بعد پیاز رو بزارید روی سیب ها، از گوشت به اندازه یک گردو بردارید و با کف دست صاف کنید، بزارید روی حلقه پیازها، بعد گوجه رو بزارید روی گوشت ها و فلفل قلمی روی گوجه، با اب جوش رب گوجه رو رقیق کنید ادویه و زعفرون بزنید و بریزید روی کباب ها و با حرارت خیلی ملایم اجازه بدید بپزه و به روغن بیوفته و سس غلیظ بشه و تمام .

نوش جان

خروج از نسخه موبایل